Ταιριάζει στον τρόπο ζωής μου;

Ταιριάζει στη ζωή μου;

Οι νάρθηκες Invisalign προσαρμόζονται εύκολα στην καθημερινή σας ζωή, χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία. Είτε στον εργασιακό σας χώρο είτε στις προσωπικές σας στιγμές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού δεν υπάρχουν σιδεράκια ή σύρματα που να ενοχλούν ή να φαίνονται. Φοράτε τους νάρθηκές σας, όπως έχουμε πει, 21 - 22 ώρες καθημερινά, τους αφαιρείτε για το φαγητό και το βούρτσισμα των δοντιών, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς στο στόμα σας ή αισθητικούς περιορισμούς όταν χαμογελάτε. Απλούστατα είναι λεπτοί, διαφανείς, σχεδόν αόρατοι και ουσιαστικά περνούν απαρατήρητοι στην καθημερινότητά σας.

Άλλωστε και σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας, επειδή συνηθίζετε εύκολα τους νάρθηκες, ο χρόνος κυλά για εσάς απροβλημάτιστα. Η μόνη φροντίδα σας είναι να φοράτε τους νάρθηκες καθημερινά και να τους βουρτσίζετε μαζί με τα δόντια σας μετά το φαγητό. Το μόνο που παρατηρείτε, αλλάζοντας τους νάρθηκες κάθε 14 ημέρες, είναι ότι τα δόντια σας ισιώνουν σιγά-σιγά και το χαμόγελό σας ομορφαίνει μέρα με τη μέρα. Ουσιαστικά, επειδή οι νάρθηκες δεν ενοχλούν και ανιχνεύονται δύσκολα, ακόμη κι εσείς οι ίδιοι δεν έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ορθοδοντική θεραπεία!

Επειδή οι νάρθηκες είναι κινητοί, μπορείτε άνετα να τους αφαιρείτε κατά τη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων ή συναντήσεων σας. Αυτό βέβαια καλό είναι να συμβαίνει σπάνια και να διαρκεί λίγο ώστε οι νάρθηκες να εκπληρώσουν τελικά την αποστολή τους και να σας χαρίσουν ένα όμορφο χαμόγελο. Έρευνες σε ασθενείς Invisalign έχουν δείξει, ότι κάθε ζεύγος ναρθήκων (ένας νάρθηκας για κάθε γνάθο) για να είναι αποτελεσματικό, πρέπει να φοριέται στα δόντια σας συνολικά για 300 ώρες πριν τους αλλάξετε με τους επόμενους.

Γιατί το Invisalign ταιριάζει σε κάθε φάση της ζωής σας! 

Εκτύπωση